Pastoor verlengt verbintenis bij NEC met nog een seizoen

NEC en trainer Alex Pastoor hebben een overeenstemming bereikt om zijn contract met een jaar te verlengen. Daardoor staat de coach nu tot medio 2014 onder contract in Nijmegen.

Pastoor verlengt verbintenis bij NEC met nog een seizoen

De Nijmegenaren bezetten momenteel de zevende positie in de Eredivisie, waardoor ze nog volop in de race zijn voor Europees voetbal. 'We zijn blij dat we de samenwerking met Alex Pastoor met een jaar kunnen verlengen', laat technisch directeur Carlos Aalbers op de clubwebsite weten.

'Omdat we de afgelopen periode gezamenlijk stappen hebben gemaakt met betrekking tot de twee peilers van de club; presteren en ontwikkelen', laat technisch directeur Carlos Aalbers weten. 'We zijn dan ook verheugd dat we de ingeslagen weg nog met minimaal een jaar samen met Alex Pastoor een vervolg kunnen geven.'

Ook Pastoor is tevreden met de nieuwe verbintenis. 'NEC ontwikkelt zich op allerlei vlakken. De ambities van de club, de Nijmeegse ambiance en de verdere professionalisering van de organisatie, daar kan ik mijn bijdrage aanleveren.'

'De eindverantwoordelijkheid voor de resultaten van de hoofdmacht van NEC sluiten nauw aan bij mijn persoonlijke ambities en de fase van mijn ontwikkeling als trainer/coach. Ik voel me dan ook prima op mijn plek', aldus Pastoor, die in 2011 overkwam van Excelsior.

Komende speelronde gaat NEC op bezoek bij Heracles Almelo, dat op de elfde plaats staat.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen