Paris Saint-Germain rondt komst Kurzawa af

Reacties

Paris Saint-Germain heeft Layvin Kurzawa aangetrokken. De linksback komt voor 25 miljoen euro over van AS Monaco en tekent in Parijs een contract tot de zomer van 2020.

Paris Saint-Germain rondt komst Kurzawa af

Na het vertrek van Lucas Digne naar AS Roma lag de weg open voor de komst van Kurzawa. Laatstgenoemde komt uit de jeugd van Monaco en ontwikkelde zich als aanvallende vleugelverdediger tot een van de sterkhouders van de Monegasken. De 22-jarige Fransman heeft twee interlands achter zijn naam staan en kwam tot 95 officiële optredens voor Monaco.

'Het was een gecompliceerde transactie, omdat Monaco een van onze grote rivalen is in de titelstrijd', legde PSG-trainer Laurant Blanc woensdag uit, toen hij de komst van Kurzawa al aankondigde. 'Ik bedank de clubleiding daarom voor deze transfer, want we hebben een erg goede speler aangetrokken. Hij is nog jong en heeft veel potentie.'

Monaco speelde al in op het vertrek van Kurzawa door Fábio Coentrão op huurbasis over te nemen van Real Madrid. De Portugees was in Santiago Bernabéu tweede keus achter Marcelo en mocht op zoek naar een nieuwe club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.