'Paris Saint-Germain maakt serieus werk van Neymar'

Reacties

Paris Saint-Germain onderzoekt de mogelijkheid om Neymar over te nemen van Barcelona, zo berichten zowel Franse als Spaanse kranten dinsdagochtend.

'Paris Saint-Germain maakt serieus werk van Neymar'

De 25-jarige dribbelaar signeerde in het najaar van 2016 nog een verbintenis die hem tot halverwege 2021 bindt aan de Catalanen, maar deze bevat wel een gelimiteerde transfersom die deze zomer ongeveer 220 miljoen euro bedraagt. Een bedrag dat volgens het dagblad Le Parisien overeenkomt met het transferbudget van Paris Saint-Germain.

Paris Saint-Germain is al langer gecharmeerd van Neymar, wiens gelimiteerde transfersom elk jaar zal stijgen en volgend jaar zomer ongeveer 250 miljoen euro zal bedragen.

Volgens enkele Spaanse kranten reist Neymars vader deze week naar Parijs om Nasser Al-Khelaïfi, de voorzitter van Paris Saint-Germain, te ontmoeten. Als PSG doorzet en Neymar zover krijgt om Barcelona te verlaten, dan wordt het wereldrecord van duurste transfer (momenteel Paul Pogba, die voor 105 miljoen euro overstapte van Juventus naar Manchester United in 2016) verpulverd.

Neymar staat sinds medio 2013 onder contract bij Barcelona, dat de aanvaller destijds overnam van Santos. De aanvaller maakte tot nu toe 105 doelpunten in 186 officiële wedstrijden voor de Catalanen.

Volg het laatste nieuws over transfers in het buitenland in ons liveblog

De Catalaanse Sport opent dinsdag met de mogelijke transfer van Neymar.
De Catalaanse Sport opent dinsdag met de mogelijke transfer van Neymar.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.