Pardew zet 'Hollywood-sterren' van ADO op scherp met uitbarsting

Reacties

De komst van trainer Alan Pardew naar ADO Den Haag is niet onopgemerkt gebleven. Ook tijdens de training van woensdag heeft de Engelsman zich flink laten gelden.

Pardew zet 'Hollywood-sterren' van ADO op scherp met uitbarsting
© Pro Shots

Na het vertrek van trainer Fons Groenendijk kwam ADO in de winterstop verrassend genoeg met Pardew op de proppen als zijn vervanger. De ex-manager van onder meer Newcastle United en Crystal Palace moet de ploeterende ploeg zien te behoeden voor degradatie.

Pardew is met zijn selectie momenteel op trainingskamp in Spanje, waar hij woensdag bepaald niet onder de indruk leek van de arbeid die (enkele van) zijn spelers leverden. 'Kom op! We zijn hier niet om te rusten, we zijn hier om te werken!', zo is duidelijk te zien en horen op beelden die FOX Sports maakte van de training. 'Je hebt dan misschien wel een f*cking Hollywood-vrouw, maar je moet gewoon werken.'

Volgens de FOX-ondertiteling riep Pardew overigens Hollywood-life in plaats van Hollywood-wife, al is te horen dat hij wife zegt. Dat zou kunnen betekenen dat de trainer zich richtte tot proefspeler Jordan Spence, wiens vrouw letterlijk een Hollywood-ster is. Naomi Scott is actrice en speelde in films als Power Rangers, Alladin en Charlie's Angels.

Hoe dan ook: ADO-aanvoerder Aaron Meijers is het eens met de woorden van Pardew. 'Er zit natuurlijk wel wat in: we zijn hier om keihard te werken, en dat doen we ook. Hij zegt waar het op staat, wat-ie ziet en wat-ie vindt. Dat waren we al wel een beetje gewend, maar hij brengt wel andere dingen met zich mee vanuit Engeland, dus er zijn wel wat dingen anders.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.