Overstap naar Serie A lonkt voor NEC'er Odenthal

Reacties

Cas Odenthal vervolgt zijn carrière mogelijk bij Bologna. De 21-jarige verdediger is bij NEC in het bezit van een aflopend contract. Een langer verblijf in Nijmegen lijkt uitgesloten en nu lonkt een overgang naar de Serie A.

Overstap naar Serie A lonkt voor NEC'er Odenthal
© Pro Shots

Odenthal knokte zich in het seizoen 2020/21 in de basis bij NEC en promoveerde met de club via de play-offs naar de Eredivisie. Ook afgelopen jaar was hij maandenlang een vaste waarde in de defensie. Uiteindelijk verloor hij zijn plek aan Rodrigo Guth, mede door zijn contractsituatie.

'Cas heeft in december al een aanbieding gekregen van de club', zei trainer Rogier Meijer aan het einde van het seizoen tegen VI. 'We hebben een aantal keer een poging gewaagd, maar de boot wordt afgehouden. Dan kijken we verder naar andere opties.'

Zijn transfervrije status maakt Odenthal een interessante optie voor veel clubs. Technisch directeur Ted van Leeuwen liet vlak na zijn aanstelling bij NEC al weten dat hij voor Odenthal een toekomst zag in Italië. Met de interesse van Bologna wordt dat mogelijk werkelijkheid.

Spelersprofiel

C. Odenthal


Geboortedatum:
26 september 2000
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Leersum
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Como
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.