Oversier nieuwe technisch directeur NEC

Reacties

NEC heeft met Remco Oversier de nieuwe technisch directeur binnen. De 34-jarige Rotterdammer komt over van RKC Waalwijk, waar hij de afgelopen vier jaar de functie van algemeen directeur bekleedde.

Oversier nieuwe technisch directeur NEC

Hiervoor was Oversier twee jaar hoofd van de gezamenlijke jeugdopleiding van RKC en Willem II. Tussen 2007 en 2011 was hij actief als medewerker voetbaltechnische zaken bij de KNVB.

Oversier kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging in Nijmegen. 'Er zijn denk ik maar weinig clubs waar ik als mens en als bestuurder goed pas en deze club is daar absoluut één van. NEC is het type club waar hard gewerkt wordt om het maximale eruit te halen. Ik kijk ernaar uit om, samen met de ervaren mensen die er al zitten en de nog aan te stellen algemeen directeur, een nieuw fris NEC op te gaan bouwen waarin de jeugdopleiding en regio een belangrijke rol vervullen.'

Na de degradatie van de Nijmegenaren vertrok bijna de gehele NEC-top. Algemeen directeur Bart van Ingen en rvc-voorzitter Ton van Gaalen betaalden de tol voor de slechte prestaties, terwijl ook technisch manager Edwin de Kruijff direct na de duels met NAC Breda bekendmaakte niet verder te gaan bij NEC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.