Overmars zag handbalwedstrijd, ballenjongens hielpen Zlatan

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Overmars zag handbalwedstrijd, ballenjongens hielpen Zlatan

'Het leek wel een handbalwedstrijd.'
Marc Overmars blikte bij terugkomst op Schiphol nog even kort terug op de verloren finale, waaraan hij een onbevredigend gevoel overhield. 'Wij willen graag het spel maken, maar daar kwamen we niet aan toe. De vleugels zaten constant met dubbele dekking, ze kwamen er gewoon niet door', aldus de directeur, die toegaf dat Ajax er geen wedstrijd van kon maken. 'We hebben terecht verloren, je had gehoopt dat het een iets spannendere finale zou zijn.' (FOX Sports)

'Ik denk dat drie of vier spelers van Ajax hier zouden kunnen spelen.'
• In aanloop naar de Spaanse bekerfinale van komende zaterdag tegen Alavés, waarin Jasper Cillessen het doel zal verdedigen van Barcelona, deelt de voormalig Ajax-keeper complimenten uit aan de Amsterdammers. 'Ajax heeft veel kwaliteit. Ik heb samengespeeld met Dolberg en ik denk dat hij er klaar voor is. Kluivert junior heeft ook veel kwaliteit, maar het is nog te vroeg om te zeggen hoe ver hij zal komen.' (Mundo Deportivo)

'Zlatan vertelde de ballenjongens in het Zweeds om het in de tweede helft rustig aan te doen.'
José Mourinho betreurde het dat Zlatan Ibrahimovic woensdagavond niet kon meespelen in de Europa League-finale tegen Ajax, maar de Zweedse spits van Manchester United had vanaf de zijlijn toch invloed op het wedstrijdverloop. 'Hij deed mee. Hij speelde met krukken samen met de andere jongens. Ze stonden achter de dug-out te schreeuwen, ze deden er alles aan.' (Manchester Evening News)

• In de categorie 'ontzettend flauw' dit opmerkelijke beeld van André Onana tijdens de finale van de Europa League. De keeper van Ajax geeft zijn tegenstander de wind van voren.

• Hiari-wat? Bij de Central Coast Mariners hebben ze flink wat moeite om de naam van hun nieuwste speler Tom Hiariej uit te spreken en dat levert deze hilarische beelden op.

• We weten niet precies waarom, maar oud-Feyenoorder Alexander Östlund was woensdag tijdens de Europa League-finale tussen Ajax en Manchester United ergens niet bepaald blij mee…

• Spelers die een grote beker winnen, willen deze vaak even voor zichzelf om vast te houden en te tonen aan het publiek. Zlatan Ibrahimovic pakte het woensdag iets anders aan met de Europa League-trofee door zijn voet erin te steken.

Nr 33

Een bericht gedeeld door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

Sergio Padt zit dan wel bij de selectie van het Nederlands elftal, maar hij is lekker gewoon gebleven. Zo belt hij seizoenkaarthouders van FC Groningen om hen te bedanken voor hun steun.

• Wellicht is er een gouden toekomst weggelegd in de Formule 1 voor Eden Hazard. Hij neemt het hier op tegen autocoureur Felipe Massa.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.