Overmars en Van Bommel nog niet van probleemgeval af na weigeren keuring

Reacties

Didier Lamkel Zé houdt de gemoederen als vanouds bezig. Antwerp FC leek af te zijn van het probleemkind door een aanstaande transfer naar Cyprus, maar de aanvaller kreeg op het laatste moment een ander plan.

Overmars en Van Bommel nog niet van probleemgeval af na weigeren keuring
© Pro Shots

Omonia Nicosia dacht beet te hebben met Lamkel Zé, die in het verleden regelmatig liet zien getalenteerd te zijn. De laatste jaren komt hij echter voornamelijk negatief in het nieuws. Zo droeg hij een shirt van rivaal Anderlecht om een transfer te forceren, maakte hij regelmatig ruzie op trainingen en liep hij tegen domme rode kaarten aan.

Trainer Mark van Bommel en directeur Marc Overmars van Antwerp FC dachten dus van Lamkel Zé af te zijn, maar die weigerde om op Cyprus een medische keuring af te leggen. De reden? Vlak voordat de afsluitende medische keuring werd verricht, kwam er interesse vanuit Hongarije. Ferencváros meldde zich op het allerlaatste moment in de strijd om Lamkel Zé en de aanvaller ziet bij die club meer perspectief.

Volgens Omonia Nicosia loog Lamkel Zé en weigerde hij vervolgens de belangrijke, medische keuring af te leggen. De club heeft inmiddels aangegeven een stap naar de FIFA te zetten, omdat de contracten tussen de clubs en de speler zelf al getekend waren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.