Overgang Sneijder naar Nice nadert

Reacties

Wesley Sneijder lijkt op weg naar Nice. Er was dinsdag een officieel gesprek tussen algemeen directeur Julien Fournier, Wesley Sneijder en zijn zaakwaarnemer Guido Albers. Daarbij zijn beide partijen tevreden uit elkaar gegaan en is de weg vrij om de financiële onderhandelingen te starten.

Overgang Sneijder naar Nice nadert

Of dat ook zal gebeuren is nog afhankelijk van één factor. OGC Nice is al twee maanden bezig om een andere aanvallende middenvelder in te lijven: Omar Abdulrahman van Al Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten. De 25-jarige nummer 10 is de grote ster van de nationale ploeg van de Emiraten en werd afgelopen seizoen gekozen tot beste speler van Azië.

Abdulrahman is nog steeds keuze nummer één, maar het geduld van OGC Nice is zo langzamerhand op door de moeizame onderhandelingen met Al Ain en de treuzelende houding van de middenvelder die bij Al Ain een jaarsalaris van vijf miljoen dollar netto opstrijkt. De Franse club heeft de middenvelder inmiddels een ultimatum gesteld om zo snel mogelijk in te gaan op de aanbieding van Nice. Wanneer hij niet reageert, zullen de onderhandelingen met Sneijder worden geopend.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.