Oude blessure verpest Augsburg-rentree Verhaegh

Reacties

Paul Verhaegh dreigt vanaf de tribune te moeten toekijken of FC Augsburg het redt. Zijn rentree mondde uit in een nieuwe teleurstelling.

Oude blessure verpest Augsburg-rentree Verhaegh

Verhaegh ging zaterdag in de uitwedstrijd tegen VfL Wolfsburg (0-2) na veertig minuten naar de kant. De gok van trainer Markus Weinzierl om zijn aanvoerder zijn comeback te laten maken bleek geen gelukkige. 'Ik heb weer problemen met dezelfde spieren', zei de 32-jarige rechtsback na afloop over zijn bovenbeenblessure, die hem sinds begin april drie wedstrijden aan de kant had gehouden.

Mogelijk mist Verhaegh door de oude nieuwe klachten de laatste drie duels met 1. FC Köln, Schalke 04 en Hamburger SV. In die serie moet Augsburg zich verzekeren van nog een jaar in de Bundesliga.

Het wegvallen van Verhaegh had zaterdag geen gevolgen voor het resultaat. FC Augsburg won ook bij Wolfsburg en zette daarmee een belangrijke stap. 'Het was geen mooie wedstrijd, maar we waren effectief', zei Alfred Finnbogason, die in de eerste minuut zijn ploeg op het goede spoor zette. 'Ik had de 0-3 moeten maken. Maar met de derde zege op rij kunnen we zeer tevreden zijn.'

Jeffrey Gouweleeuw beseft dat handhaving binnen handbereik ligt. 'Het was een overwinning op precies het juiste moment, want nu willen we komende week alles duidelijk hebben.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.