Oude bekende Trésor valt in de prijzen na topseizoen met Genk

Reacties

Mike Trésor is in de prijzen gevallen. De speler van RC Genk won maandagavond de Ebbenhouten Schoen. Trésor is de opvolger van Tarik Tissoudali, die de prijs vorig jaar won.

Oude bekende Trésor valt in de prijzen na topseizoen met Genk
© Pro Shots

De Ebbenhouten Schoen is een prijs voor beste speler met Afrikaanse roots. Vorig jaar pakte Tissoudali de prijs, nu mag Trésor hem mee naar huis nemen. De aanvallende middenvelder van Genk heeft de prijs te danken aan zijn inbreng, want afgelopen zondag tegen Union Sint-Gillis tekende hij alweer voor zijn 23ste assist van het seizoen. Daarmee verbeterde Trésor het 24 jaar oude record van clubicoon Branko Strupar.

'Ik ben heel trots en heel blij. Dit zegt veel over het seizoen dat we draaien met Genk', reageerde een blije Trésor bij VRT. De oud-speler van Willem ll ligt in Genk nog vast tot de zomer van 2025. 'Er zal wel interesse komen voor mij, maar mijn grootste focus ligt nu op de play-offs.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Trésor maakte in de zomer van 2021 de overstap van Willem ll naar Genk voor om en nabij de 3,5 miljoen euro.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.