Oude bekende Malone welkome versterking voor ADO

Reacties

Een jaar na zijn vertrek naar FK Qabala keert Dion Malone terug bij ADO Den Haag. De 29-jarige verdediger annex middenvelder heeft met de Eredivisie-club een mondeling akkoord bereikt over een tweejarig contract.

Oude bekende Malone welkome versterking voor ADO

Malone, na keeper Mike Havekotte en spits Yuning Zhang de derde zomeraanwinst, is bij zijn oude club meer dan welkom. Met Trevor David viel de enige echte rechtsback onlangs langdurig weg door een zware knieblessure. En trainer Fons Groenendijk zat door de slechte voorbereiding toch al verlegen om versterking, om de concurrentiestrijd in de spelersgroep nieuw leven in te blazen.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As hoopte de terugkeer van Malone dan ook al een tijdje te kunnen afronden. 'We weten heel goed welke kwaliteiten we in huis halen met Dion. Hij is een fysiek sterke en veelzijdige speler, die op het middenveld en eventueel ook als rechtsachter kan spelen. Met zijn komst neemt de concurrentie op deze posities toe en kunnen we op diverse manieren spelen.'

'Dion kent de club goed en brengt de nodige ervaring met zich mee', vervolgt Van As op de clubwebsite over de voormalig speler van Almere City die al 135 officiële duels voor ADO in de benen heeft. 'Hij wordt hier gewaardeerd en dat is zeker niet voor niets. Hij heeft het hier vijf jaar lang gewoon goed gedaan. Wij zijn ervan overtuigd dat hij nu ook weer van waarde zal zijn voor onze ploeg.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.