Oud-Ajacied vindt club en gaat avontuur aan in Armenië

Reacties

Sam Hendriks heeft een nieuwe club gevonden. De oud-Ajacied is woensdagavond gepresenteerd in Armenië. De spits gaat aan de slag bij Pyunik Erewan.

Oud-Ajacied vindt club en gaat avontuur aan in Armenië

Sinds deze zomer zat Hendriks zonder club. Aan een avontuur bij Olympiakos Nicosia kwam al na één seizoen een einde, waardoor de aanvaller transfervrij op zoek kon naar een nieuwe werkgever. Die vond hij in Jerevan.

Hendriks werd opgeleid door De Graafschap. Na een succesperiode in de jeugd nam Ajax hem over. In Amsterdam maakte hij in 2015 zijn debuut. Op bezoek bij Vitesse viel Hendriks in, terwijl hij ook nog een assist gaf.

Verder dan dat ene optreden in de hoofdmacht kwam Hendriks nooit meer. Via Go Ahead Eagles, OH Leuven, SC Cambuur en De Graafschap kwam hij terecht op Cyprus. Daar kwam hij in 37 officiële wedstrijden tot twee doelpunten. Nu volgt een avontuur in Armenië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer S. Hendriks
Meer over S. Hendriks
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.