Osimhen en Kvaratskhelia bejubeld na kunststukjes: 'Ze leken prikkelbaar'

Reacties

Mede dankzij een geniale ingeving van Victor Osimhen wist Napoli zaterdag Cagliari op de knieën te krijgen. De spits kreeg na afloop complimenten van zijn trainer Walter Mazzarri.

Osimhen en Kvaratskhelia bejubeld na kunststukjes: 'Ze leken prikkelbaar'
© Pro Shots
Napoli
Napoli
2 - 1
Cagliari
Cagliari

Als een soort mini-Messi hield Osimhen de bal bij zich en wist hij maar liefst drie Cagliari-verdedigers bezig te houden. Hij gaf de bal voor, waarna Khvicha Kvaratskhelia kon scoren. Kort daarvoor was Osimhen zelf trefzeker met een kopbal. Osimhen was vorig seizoen met 26 goals een belangrijke pion voor Napoli. De spits kon een grote transfer maken, bleef, maar de prestaties van zowel hem als Napoli bleven uit. Osimhen staat inmiddels op zeven doelpunten na twaalf wedstrijden. Kvaratskhelia heeft in vijftien wedstrijden vijf goals en drie assists geproduceerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mazzarri voelde zich geroepen om complimenten aan zijn aanvallers te geven. 'Ik ben blij dat hij en Kvara scoorden, want ze leken allebei een beetje prikkelbaar. Ze moesten weer de hoofdrolspelers worden die ze vorig seizoen waren', zei Mazzarri na afloop van de wedstrijd.

'Dit was een heel belangrijke overwinning, omdat we weer op het goede spoor moesten komen, want wij zijn Napoli. Het zou lelijk zijn geweest als we niet hadden gewonnen, omdat dat het geloof van de ploeg op de proef had kunnen gesteld. We moeten deze jongens steunen. Vergeet niet dat Kvaratskhelia vorig seizoen plotseling alle ogen op hem gericht had, dus het is normaal dat hij de druk voelde. Mijn stafleden en ik proberen hem te helpen om meer te ontspannen. Ik ben er zeker van dat hij dit team meer zal geven. Als aanvallers niet ontspannen zijn, kunnen ze hele simpele fouten maken.'

Serie A

Stand Serie A 2023/2024

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Internazionale
36
29
5
2
86-19
+67
92
2
AC Milan
36
22
8
6
72-43
+29
74
3
Bologna
36
18
13
5
51-27
+24
67
4
Juventus
36
18
13
5
49-28
+21
67
* Actueel tot en met 13 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.