Oranje traint in afwachting van besluit KNVB en DFB

Reacties

Het Nederlands elftal heeft zaterdagmiddag met de overgebleven spelers de eerste training afgewerkt richting het oefenduel van dinsdag met Duitsland, dat door de aanslagen in Parijs op losse schroeven staat.

Oranje traint in afwachting van besluit KNVB en DFB

Op de dag na de 3-2 oefenzege op Wales verscheen doelman Jasper Cillessen samen met de wisselspelers in de stromende regen buiten op het trainingsveld. De overige tien basisspelers deden binnen in de nabijgelegen sportschool hun oefeningen.

Virgil van Dijk en debutant Riechedly Bazoer waren daar al niet meer bij. Het tweetal keerde zaterdag geblesseerd terug naar hun clubs Southampton en Ajax. Arjen Robben keert volgens afspraak terug naar Bayern München.

Of bondscoach Danny Blind vervangers oproept voor de afgehaakte internationals is nog niet bekend, maar dat heeft waarschijnlijk alles te maken met het overleg tussen de KNVB en de Duitse bond (DFB) over het al dan niet doorgaan van de oefeninterland in Hannover.

Volgens de oorspronkelijke planning zou het keurkorps van Blind maandagochtend om 12.00 uur afreizen naar Hannover. Zondag staat eerst nog een besloten training op het programma in het Cardiff City Stadion, waar het Nederlands elftal vrijdagavond nog won van Wales.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.