Oranje richt zich op: kopgoal Aké en Memphis klimt op topscorersranglijst

Oranje heeft de voorsprong tegen Denemarken terug. Nathan Aké kopte het Nederlands elftal na 29 minuten op 2-1 en daarna benutte Memphis Depay een strafschop.

4 - 2
Denemarken
Denemarken

Na een kort genomen hoekschop slingerde Steven Berghuis de bal voor het doel en daar stond Aké vrij om binnen te knikken. Het was de derde interlandtreffer voor de verdediger van Manchester City. Eerder scoorde Aké tegen Italië en Estland.

Na 37 minuten verdubbelde Memphis de marge. De aanvaller mocht vanaf elf meter aanleggen na een overtreding op Berghuis en stuurde Schmeichel de andere hoek in. Memphis maakte zijn 39ste doelpunt voor zijn land.