Oranje richt vizier op EK: selectie 2 juni bekend, trainingskamp in Oostenrijk

Reacties

Het Nederlands elftal zal in aanloop naar het EK 2020 een paar dagen op trainingskamp gaan naar Oostenrijk. Dat heeft de KNVB woensdag bekendgemaakt.

Oranje richt vizier op EK: selectie 2 juni bekend, trainingskamp in Oostenrijk
© Pro Shots

Eind maart staan eerst de oefenduels met de Verenigde Staten (in Eindhoven) en Spanje (in Amsterdam) op de rol, waarna de internationals elkaar tussen 18 en 22 mei weer terugzien in Zeist. Daarna gaat Oranje van 25 tot en met 29 mei op trainingskamp in De Lutte, waarna op maandag 1 juni koers gezet wordt richting Oostenrijk, waar de ploeg van bondscoach Ronald Koeman tot en met vrijdag 5 juni zal verblijven in het Falkensteiner Schlosshotel in Velden am Wörther See.

Vanaf 9 juni begint officieel de voorbereiding op het EK, de uitvalsbasis van Oranje is dan uiteraard de KNVB Campus in Zeist. De KNVB laat verder weten dat de definitieve, 23-koppige EK-selectie op 2 juni bekend wordt gemaakt, maar dat die selectie (door alle competities) niet veel eerder dan 1 juni compleet zal zijn. Ook worden er (naast de duels met de VS en Spanje) nog twee oefeninterlands gepland.

Hopen op Memphis: 'Als iemand snel kan herstellen is het Memphis wel'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.