Opvolger van De Boer ook ontslagen door Inter

Reacties

Internazionale moet weer op zoek naar een nieuwe trainer. Stefano Pioli en zijn staf werden dinsdag ontslagen vanwege de teleurstellende resultaten van de laatste weken.

Opvolger van De Boer ook ontslagen door Inter

Onder leiding van Pioli, die in november werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Frank de Boer, steeg Inter van de twaalfde naar de vierde plaats. De club uit Milaan heeft nu echter met een forse lentedip te maken.

Op 12 maart werd voor het laatst gewonnen door de Nerazzurri, die uit de laatste zeven wedstrijden in de Serie A slechts twee punten pakten. Inter bezet daardoor een teleurstellende zevende plaats en dreigt Europees voetbal mis te lopen.

Stefano Vecchi, trainer van het hoogste jeugdteam van Inter, heeft de laatste drie wedstrijden de leiding. De club laat weten dat het de zoektocht is gestart voor een nieuwe trainer voor het volgende seizoen.

Na het ontslag van De Boer, die het slechts 85 dagen volhield bij Inter, was Vecchi al twee wedstrijden interim-trainer. Tegen Crotone (3-0 winst) en Southampton (2-1 verlies) zat hij op de bank bij de club uit Milaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.