Opvallende uitspraken over gepasseerde Vormer: 'Denk dat hij hier gelukkig is'

Reacties

Een kleine week voor het sluiten van de Belgische transfermarkt lijkt de toekomst van Ruud Vormer nog altijd bij Club Brugge te liggen. Geen probleem, vindt trainer Carl Hoefkens.

Opvallende uitspraken over gepasseerde Vormer: 'Denk dat hij hier gelukkig is'
© Pro Shots

Vormer is uit de gratie geraakt bij de Belgische kampioen en leek deze transferwindow hard op weg naar de uitgang. Clubs uit de Eredivisie toonden interesse, maar tot een overgang kwam het niet. De 34-jarige middenvelder hoeft in Brugge echter niet op veel speeltijd te rekenen. 'Maar van mijn kant is er geen enkel probleem met Ruud', zei Hoefkens donderdag op de persconferentie voor de derby met Cercle Brugge.

'Hij traint goed, heeft de goede instelling en gedraagt zich positief in de groep. Ik kan moeilijk in zijn hoofd kijken, maar ik denk dat hij hier nog gelukkig is', vervolgde Hoefkens. Vormer droeg jarenlang de aanvoerdersband bij de Belgische topclub, maar maakte de laatste drie wedstrijden geen deel uit van de wedstrijdselectie van Brugge. Dat lijkt de voormalig sterkhouder ondanks de woorden van Hoefkens liever kwijt dan rijk te zijn.

Omdat de transfermarkt in België tot woensdag 7 september open is, kan Vormer nog altijd kiezen voor een binnenlandse overstap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.