Opvallende interesse Feyenoord in Gustafson

Reacties

Simon Gustafson weet van de belangstelling van Feyenoord. Een vertrek van de twintigjarige Zweedse jeugdinternational naar De Kuip zou opvallend zijn.

Opvallende interesse Feyenoord in Gustafson

Gustafson staat op het lijstje van Feyenoord van eventuele versterkingen. Dat is opvallend gezien het grote aantal middenvelders dat de Rotterdamse club onder contract heeft staan. Bovendien sprak trainer Giovanni van Bronckhorst zaterdag na het oefenduel met SC Feyenoord (3-0) nog uit niet te gaan spelen met een nummer 10, juist de positie van de Zweed bij BK Häcken.

Gustafson, die zo'n twee miljoen euro zou moeten kosten, liet in de Zweedse media weten eruit te zijn. 'Ik weet zelf wat ik wil, maar zal dat niet zeggen omdat dat leidt tot zinloze berichten', aldus de middenvelder, die nog tot eind 2015 onder contract staat bij Häcken. 'De Eredivisie zou wel een goede stap zijn voor me. Het is mooi als er clubs interesse tonen, maar ik zeg er verder niets over.'

Zijn adviseur Carl Fhager spreekt van interesse van 'veel clubs in Europa' zonder die bij naam te noemen. Lille wordt ook genoemd als mogelijke bestemming voor Gustafson, die in Praag met Jong Zweden Europees kampioen werd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.