Opvallende beelden van 'entertainer' Zlatan: ruit van spelersbus houdt stand

Reacties
Opvallende beelden van 'entertainer' Zlatan: ruit van spelersbus houdt stand
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zlatan Ibrahimovic kwam zondag niet in actie voor AC Milan in het thuisduel met Atalanta Bergamo, maar wist zichzelf alsnog in de spotlights te zetten. De veertigjarige Zweed wilde voor de belangrijke wedstrijd in San Siro de Milan-fans buiten het stadion in positieve zin even opjutten, maar dat deed op een nogal opvallende manier.

Voordat de spelersbus het stadion bereikte sloeg Ibrahimovic een paar keer van binnenuit op de voorruit, maar daarbij zette hij blijkbaar zoveel kracht dat er diverse barsten in de ruit verschenen. De schade bij de spits leek mee te vallen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ibrahimovic zag Milan zondag met 2-0 winnen van Atalanta, waardoor de eerste landstitel sinds 2011 in zicht is voor de Rossoneri. Komende zondag kan Milan op bezoek bij Sassuolo de Scudetto binnenhalen. Ibrahimovic was dit seizoen tot nu toe goed voor acht goals en drie assists in de Serie A. In de tweede seizoenshelft blijft de rol van de ex-Ajacied vooral beperkt tot invaller.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.