'Opvallend gerucht in Italië: Inter moet vrezen voor coup van AC Milan'

Reacties

Romelu Lukaku heeft meerdere keren aangegeven bij Internazionale te willen blijven. Inter wil de Chelsea-huurling op zijn beurt graag behouden, maar krijgt concurrentie uit onverwachte hoek. De Belgische spits zou ook in beeld zijn bij AC Milan, dat Marcus Thuram spoedig hoopt te verwelkomen.

'Opvallend gerucht in Italië: Inter moet vrezen voor coup van AC Milan'
© Pro Shots

Milan staat op het punt om te cashen voor Sandro Tonali, die op weg is naar Newcastle United. Gesproken wordt over een bedrag van zeventig miljoen euro, want de clubkas van de Rossoneri flink zou spekken. Sky Sport weet dat Milan dat bedrag wil aanwenden om Thuram naar de Italiaanse modestad te lokken.

De 25-jarige aanvaller loopt uit zijn contract bij Borussia Mönchengladbach en is 'gratis' op te pikken. Om zijn komst te bewerkstelligen, kan Thuram rekenen op een salaris van vijf miljoen euro per jaar én tien miljoen euro aan tekengeld. Mogelijk is de Franse international niet de enige aanvaller die deze zomer naar Milan trekt, want volgens Gazzetta dello Sport zingt ook de naam van Lukaku rond.

Van Inter naar Milan
Op de cover van de roze sportkrant prijkt een foto van Lukaku in het shirt van Milan. Inter wil de Belgische spits graag overnemen van Chelsea, maar heeft daar de financiële middelen niet voor. Een mogelijke transfer is bij Milan intern besproken, klinkt het. Lukaku wees eerder een aanbieding van Al-Hilal af, maar een overstap naar de aartsrivaal van Inter lijkt onwaarschijnlijk. Of zou het dan toch?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.