Opstelling Oranje: Hartman en Verbruggen debuteren tegen Frankrijk

Reacties

De opstelling van het Nederlands elftal voor het duel met Frankrijk is bekend. Quilindschy Hartman en Bart Verbruggen maken hun debuut.

Opstelling Oranje: Hartman en Verbruggen debuteren tegen Frankrijk

Bondscoach Ronald Koeman kan onder meer niet beschikken over Frenkie de Jong, Memphis Depay en Cody Gakpo en staat daarom voor een loodzware opgave tegen Frankrijk, voor zover dat al niet het geval was. Zoals verwacht maakt Bart Verbruggen zijn debuut in Oranje en speelt ook Xavi Simons in de basis. Terwijl het ook voor Hartman zijn allereerste keer is. Koeman kiest tegen Frankrijk voor een middenveld met Tijjani Reijnders, Marten de Roon en Joey Veerman.

De opstelling van Oranje: Verbruggen; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Aké, Hartman; Reijnders, De Roon, Veerman; Weghorst, Simons

De opstelling van Frankrijk: Maignan; Clauss, Konaté, Lucas Hernández, Theo Hernández; Griezmann, Tchouaméni, Rabiot; Coman, Kolo Muani, Mbappé

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.