Opstelling Marseille: Payet keert terug, Bakambu verdringt Milik uit de basis

Reacties

Dimitri Payet keert tegen Feyenoord terug in de basis van Olympique Marseille. De aanvoerder van de Franse topclub kreeg zondag nog rust van trainer Jorge Sampaoli, maar verschijnt in de eerste halve finale van de Conference League weer aan de aftrap.

Opstelling Marseille: Payet keert terug, Bakambu verdringt Milik uit de basis
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 2
Olympique Marseille
Olympique Marseille

Marseille begon zondag tegen Stade Reims niet alleen zonder Payet, maar ook zonder Cédric Bakambu. De winteraanwinst ontbrak in het met 0-1 gewonnen duel vanwege knieklachten. Dat zorgde ervoor dat Arek Milik mocht starten. De Poolse spits moet zijn basisplaats in De Kuip weer afstaan aan de tijdig herstelde Bakambu. 

Ten opzichte van de uitwedstrijd in het Stade Auguste-Delaune in Reims keren Duja Ćaleta-Car, Gerson, Bamba Dieng en dus Payet en Bakambu terug in de basis. Dat gaat ten koste van Sead Kolašinac, Pape Gueye, Amine Harit, Cengiz Ünder en Milik. Zij beginnen in tegenstelling tot zondag op de bank.

Opstelling Marseille
Mandanda; Rongier, Saliba, Ćaleta-Car, Peres; Guendouzi, Kamara, Gerson; Payet, Bakambu, Dieng

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.