Opstelling Man Utd: Malacia bereikt nu al de grens van dertig

Reacties

Na de ruime overwinning op Old Trafford spaart Erik ten Hag zijn grootste sterren niet bij de return tegen Real Betis in de Europa League. Marcus Rashford en Bruno Fernandes hebben een basisplaats, net als Wout Weghorst en Tyrell Malacia.

Opstelling Man Utd: Malacia bereikt nu al de grens van dertig
© Pro Shots
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla
0 - 1
Manchester United
Manchester United

Malacia kan de kritiek die klonk pareren met keiharde cijfers. Van weinig speeltijd voor de 23-jarige verdediger is allerminst sprake. Betis-uit wordt voor de van Feyenoord overgekomen linksback al zijn dertigste wedstrijd voor United. De verdediger is halverwege maart de grens van tweeduizend speelminuten al gepasseerd in zijn debuutseizoen bij The Red Devils.

De Oranje-international speelt aan de zijde van Lisandro Martínez, die centraal achterin een duo vormt met Harry Maguire. Raphaël Varane is een van de belangrijke spelers die wel rust krijgt. Op het middenveld komt de in de Premier League geschorste Casemiro in actie. De Braziliaan vormt een koppel met zijn landgenoot Fred.

Voorin is er een verrassende basisplaats voor Facundo Pellistri. Voor de 21-jarige Uruguayaan is dit seizoen eerste basisplaats onder Ten Hag, die de jongeling bij afwezigheid van Antony de voorkeur geeft boven Jadon Sancho. Fernandes en Rashford starten zoals gebruikelijk, net als Weghorst. United heeft na de overwinning in eigen huis een ruime voorsprong in handen in het tweeluik in de achtste finale van de Europa League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.