Opstelling Ajax: Steijn laat Van den Boomen debuteren

Reacties

Maurice Steijn kiest in zijn eerste wedstrijd als Ajax-trainer voor Branco van den Boomen in de basis. Beiden maken tijdens het oefenduel met FC Den Bosch op Sportpark De Toekomst hun officieuze debuut namens de Amsterdammers.

Opstelling Ajax: Steijn laat Van den Boomen debuteren
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 2
FC Den Bosch
FC Den Bosch

Steijn werd op 14 juni aangesteld als nieuwe trainer van Ajax. De 49-jarige oefenmeester tekende een contract voor drie jaar in de Johan Cruijff Arena, waar hij interim-trainer John Heitinga opvolgde. Die stond vijf maanden aan het roer na het ontslag van Alfred Schreuder. De Amsterdammers versterkten zich tot dusver met twee nieuwe spelers: Branco van den Boomen (Toulouse) en Benjamin Tahirovic (AS Roma).

Ajax komt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog vier keer in actie. Shakhtar Donetsk is op dinsdag 18 juli de volgende opponent. Daarna volgen nog oefenduels met Anderlecht (22 juli), FC Augsburg (29 juli) en Borussia Dortmund (6 augustus). Op zaterdag 12 augustus komt Heracles Almelo op bezoek in de Johan Cruijff Arena tijdens de eerste speelronde van de Eredivisie.

Opstelling Ajax: Pasveer; Gooijer, Salah-Eddine, Hato, Wijndal; Vos, Klaassen, Van den Boomen; Berghuis, De Waal, Godts.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer FC Den Bosch
Meer over FC Den Bosch
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.