Opsteker Barça: Frenkie de Jong keert met drie andere spelers terug in selectie

Reacties

Frenkie de Jong, Ansu Fati, Ousmane Dembélé en Ronald Araújo keren terug in de selectie van Barcelona voor de Champions League-wedstrijd bij Dinamo Kiev. Sergio Agüero en Gerard Piqué reizen niet af naar Oekraïne. 

Opsteker Barça: Frenkie de Jong keert met drie andere spelers terug in selectie
© Pro Shots
Dinamo Kiev
Dinamo Kiev
0 - 1
Barcelona
Barcelona

De Jong keert terug van een hamstringblessure, waardoor hij de La Liga-duels met Rayo Vallecano en Alavés aan zich voorbij moest laten gaan. Fati had last van zijn rechterknie en Araújo kampte met een bovenbeenblessure.

De terugkeer van Dembélé is het meest opvallend. De Franse aanvaller kwam dit seizoen door een slepende knieblessure nog niet in actie voor de Catalaanse club, maar kan dinsdag in Kiev dus zijn eerste minuten maken.

Piqué moest in de wedstrijd tegen Alavés naar de kant en is niet fit genoeg om mee te reizen. Agüero kreeg in diezelfde wedstrijd last van pijn op zijn borst. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis, waar een hartritmestoornis werd ontdekt.

Barcelona kan de terugkeer van het bovenstaande viertal goed gebruiken. Na het 1-1 gelijkspel tegen Alavés heeft de club een goed resultaat nodig in de Champions League. Op dit moment staat Barça op de derde plaats, met één punt minder dan nummer twee Benfica.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
6
6
0
0
22-3
+19
18
2
Benfica
6
2
2
2
7-9
-2
8
3
Barcelona
6
2
1
3
2-9
-7
7
4
Dinamo Kiev
6
0
1
5
1-11
-10
1
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.