Opschudding in Spanje: wisselspeler dronk géén biertje

Opschudding in Spanje en bij Celta de Vigo. De Spaanse nummer achttien heeft middels een officieel statement aangegeven dat reservespeler Quique De Lucas tijdens de verliespartij van maandag tegen Sevilla géén bier zat te drinken op de reservebank.

Opschudding in Spanje: wisselspeler dronk géén biertje

De Lucas werd door een oplettende fotograaf gekiekt terwijl hij een plastic glaasje met een gele vloeistof tot zich nam. Dat daar een gezonde laag schuim op zat, is volgens de club geen bewijs van het drinken van alcohol.

'Het was een energiedrankje', meldt de club over het goudgele drankje van de Spanjaard die in het verleden ook een seizoen onder contract stond bij Chelsea. 'Hij dronk vlak voor de wedstrijd een energiedrankje en wij ontkennen met klem dat er bier in zijn beker zat.'

Mogelijk heeft De Lucas het na de wedstrijd wel op een drinken gezet. Zijn ploeg werd immers wél dronken gespeeld en ging met 4-1 onderuit, waardoor het met de achttiende plaats nog altijd flink in de degradatiezorgen zit. In het kwartier dat De Lucas meedeed, maakte hij overigens geen aangeschoten indruk.

Beoordeel hier zelf de inhoud van het bekertje:


Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen