Opnieuw tegenslag: St. Juste gaat in tranen van het veld af

Reacties

Rúben Amorim verwacht voorlopig geen beroep te kunnen doen op Jeremiah St. Juste. De Nederlandse verdediger van Sporting Portugal liep donderdag tegen Juventus een spierblessure op en verliet met de tranen in zijn ogen het veld. Amorim heeft met St. Juste te doen.

Opnieuw tegenslag: St. Juste gaat in tranen van het veld af
© Pro Shots
Juventus
Juventus
1 - 0
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon

Voor St. Juste ging het in de slotfase van de eerste helft mis. Amorim had na afloop van de 1-0 nederlaag tegen Juventus nog geen duidelijkheid over de ernst van de blessure, maar gezien de reactie van de voormalig Feyenoorder op het veld, rekent de coach erop dat hij St. Juste voorlopig kwijt is. 'Als het een spierblessure is, weet je eigenlijk wel genoeg', zei Amorim op zijn persconferentie.

Het is voor St. Juste al de zoveelste blessure in dit seizoen. 'Dit is heel moeilijk voor hem', stelde Amorim. 'Hij werkt zo hard en dan komt hij deze problemen tegen… Laten we hem helpen om snel weer terug te keren. Jeremiah is een geweldige speler, we zullen hem gaan missen. Maar om met een positieve noot te eindigen: als hij niet zo veel geblesseerd was geraakt, zou hij niet bij Sporting spelen.'

St. Juste ging afgelopen zomer van FSV Mainz 05 naar Sporting, nadat hij een vervelende schouderblessure van zich had afgeschud. In aanloop naar zijn eerste seizoen in Lissabon liep hij een enkelblessure op en door verschillende andere blessures stond hij dit voetbaljaar al drie keer even buitenspel. Nu dreigt de slotfase van het seizoen aan zijn neus voorbij te gaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.