Opmerkelijke audio in KKD: 'Je was zelf ook geen lieverdje'

Reacties

Het voordeel als het niet zo druk is langs de zijlijn van een duel in de Keuken Kampioen Divisie: de kijker thuis kan soms goed meeluisteren met wat er gezegd wordt. Dat was maandagavond bij Jong Ajax - FC Eindhoven al helemaal het geval.

Opmerkelijke audio in KKD: 'Je was zelf ook geen lieverdje'
© Pro Shots / Voetbal International
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In het duel kwamen verdedigers Olivier Aertssen en Mawouna Amevor elkaar tegen en volgens de bank van Jong Ajax ging dat vanuit de Eindhovense kant met veel geweld gepaard. Assistent-trainer Yuri Rose probeerde dat aan te kaarten bij de arbitrage. 'Vierde man, heb je niets gezien? Hij geeft hem gewoon twee klappen hè vriend, hij slaat hem gewoon neer.'

Vervolgens wordt de aandacht gericht op de vermeende dader, die niet bestraft werd. Onterecht volgens de Ajax-bank. 'Hé Amevor, doe eens normaal, mafklapper.' De verdediger van FC Eindhoven had zijn weerwoordje klaar. 'Jij hebt nooit iets verkeerds gedaan zeker, idioot. Jij was ook geen lieverdje, ik ken jou.'

Klik onder of boven de video om de beelden te bekijken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.