Opmerkelijk ontslag in MLS na vechtpartij bij amateurs

Reacties

Een opmerkelijk bericht uit de MLS: terwijl de competitie geniet van het spel van Lionel Messi, gebeuren er namelijk ook nog genoeg andere dingen. Zo werd Matko Miljevic ontslagen door een aparte actie.

Opmerkelijk ontslag in MLS na vechtpartij bij amateurs
© Pro Shots

De middenvelder van CF Montréal zou een tegenstander geslagen hebben. Dat gebeurde niet in de MLS, waar hij normaal in actie komt, maar in een amateurwedstrijd. De Amerikaanse Kroaat speelde onder een valse naam mee met een amateurclub, waarna hij zich misdroeg.

Montréal bevestigde dinsdag dat Miljevic niet langer onderdeel uitmaakt van de club. De MLS schrijft dat de middenvelder ‘schadelijk gedrag voor de competitie’ heeft getoond en onderstreept dat de voorwaarden in zijn contract niet nageleefd zijn. Ook is er een onderzoek naar de vechtpartij gestart.

Miljevic zou in totaal drie wedstrijden hebben gespeeld bij de amateurs. Dat gebeurde in het elftal van een vriend van hem. Hij maakte zes doelpunten voor die club, terwijl hij zijn basisplaats bij Montréal was verloren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer MLS
Meer over MLS
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.