Op transfer hopende Gakpo gewoon in de basis bij PSV

Reacties

PSV neemt het om 18.45 uur mét Cody Gakpo in het elftal op tegen FC Volendam. Een transfer lijkt daardoor ver weg voor de aanvoerder van de Eindhovenaren.

Op transfer hopende Gakpo gewoon in de basis bij PSV
© Pro Shots
PSV
PSV
7 - 1
FC Volendam
FC Volendam

De 23-jarige Gakpo werd deze zomer al in verband gebracht met onder meer Manchester United, Arsenal, Nottingham Forest en Southampton en laatstgenoemde club wilde in de slotfase van de transferwindow nog doorpakken. The Saints lieten weten 35 tot 40 miljoen euro te willen betalen. PSV heeft de vraagprijs voor Gakpo echter op vijftig miljoen euro bepaald.

Gakpo hoopt zelf nog een transfer te kunnen maken, maar staat tegen FC Volendam gewoon in de basis. Daardoor lijkt het erop dat er op dit moment geen verhuizing in de maak is. Voor clubs in Nederland sluit de transfermarkt vanavond om 23.59 uur; clubs in Engeland hebben nog een dag langer de tijd om transfers af te ronden.

Jarrad Branthwaite, die deze zomer overkwam van Everton, staat voor het eerst in de basis bij PSV. De wedstrijd tegen FC Volendam is een inhaalwedstrijd uit de derde speelronde: PSV kreeg dat weekend vrij, tussen de wedstrijden met Rangers FC in. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.