Oosting weet nog niet of tweetal op tijd is hersteld voor kraker tegen PSV

Reacties

Het is nog niet duidelijk of FC Twente-trainer Joseph Oosting zaterdag tegen PSV kan beschikken over Michel Vlap en Mitchell van Bergen. Michal Sadílek keert terug van een schorsing en is er tegen zijn voormalige werkgever weer bij.

Oosting weet nog niet of tweetal op tijd is hersteld voor kraker tegen PSV
FC Twente
FC Twente
0 - 3
PSV
PSV

Twente heeft niet bekendgemaakt waar Vlap en Van Bergen last van hebben. Oosting hakt in aanloop naar het duel een knoop door over het tweetal. 'Zij zijn nog een een vraagteken, we moeten kijken hoe zich dat richting morgen ontwikkelt', zei Oosting op het digitale thuis van De Tukkers. Dat biedt kansen voor bijvoorbeeld Younes Taha, die voor de interlandperiode een goede indruk maakte tegen NEC.

Oosting ziet het duel met PSV als een mooie uitdaging. 'Om te kijken of we ons kunnen meten met de top van Nederland. Dat is wat we graag willen. Ik denk dat het een mooie wedstrijd kan worden, omdat beide teams voor de aanval gaan en lef hebben om vooruit te voetballen. Het helpt dat wij vroeg in dit seizoen in Europa al topduels hebben moeten spelen, waardoor we weten wat er in zulke wedstrijden van ons gevraagd wordt.'

Het duel in de Grolsch Veste wordt zaterdag om 18.45 uur afgetrapt.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.