Oorzaak gebrekkige grasgroei in Deens stadion achterhaald: stress

Reacties

Het gras in Parken, de thuishaven van FC Kopenhagen en de nationale ploeg, is onderwerp van gesprek in Denemarken. De oorzaak van het probleem is achterhaald: stress.

Oorzaak gebrekkige grasgroei in Deens stadion achterhaald: stress
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Denemarken
Denemarken
3 - 1
Finland
Finland

In de winter werd de grasmat grondig onder handen genomen om de aanhoudende problemen het hoofd te bieden. Het resultaat was echter niet zoals gewenst. Het gras oogt niet zo mooi groen als gehoopt.

Onderzoek leverde een opvallende conclusie op. 'Het gras is gestrest. Het klinkt grappig, maar dat is het niet', vertelt stadionvoorzitter Allan Agerholm in Ekstra Bladet. 'Dat kan gebeuren als je iets met de natuur doet.'

Maar er is goede hoop dat het allemaal helemaal goed komt. Het gras heeft namelijk wel goed wortel geschoten, zo is vastgesteld. En het is ook prima bespeelbaar, zo hebben de spelers ervaren. Alleen de kleur...

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.