Ook PSV meldt zich voor Beelen

Reacties

Thomas Beelen heeft de clubs voor het uitkiezen na een zeer goed seizoen bij PEC Zwolle. Er was al bekend dat Feyenoord, AZ en FC Twente concrete belangstelling hebben in de 22-jarige verdediger, PSV kan ook in dat rijtje worden geplaatst.

Ook PSV meldt zich voor Beelen
© Pro Shots

Met een bod heeft PSV zich nog niet gemeld bij PEC Zwolle, wél hebben de Eindhovenaren die club gevraagd of ze met Beelen in gesprek mogen. Daar zal enige haast bij zijn aangezien de clubs uit de top van de Eredivisie voor hem in de rij staan. De eerder genoemde clubs hebben al een bod bij de promovendus uitgebracht, maar dat kwam nog niet in de buurt van wat PEC Zwolle hoopt te krijgen voor Beelen.

De club uit Overijssel zag eerder al Younes Taha en Thomas van den Belt vertrekken, PEC Zwolle wil in de strijd om handhaving komend seizoen sterkhouder Beelen niet zomaar laten gaan. PEC Zwolle houdt daarom vooralsnog vast aan een vraagprijs van ongeveer drie miljoen euro. De centrale verdediger, die ook controlerend op het middenveld kan spelen, verlengde afgelopen seizoen zijn contract nog tot medio 2025.

PSV heeft overigens op dit moment nog tien verdedigers in de selectie. Met André Ramalho, Jordan Teze, Armando Obispo, Olivier Boscagli en Timo Baumgartl heeft de nieuwe trainer Peter Bosz al vijf centrale verdedigers voor twee posities. Er moet dus ruimte worden gemaakt en de verwachting is ook dat meerdere verdedigers PSV zullen gaan verlaten in deze transferwindow.

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.