Ook Leno fileert UEFA om Mkhitaryan: 'Het is een schandaal'

Reacties

Nog steeds komen er verbolgen reacties uit kamp-Arsenal nu de Europa League-finale nadert. Woensdag staat Chelsea – Arsenal op het programma, maar Henrikh Mkhitaryan is er niet bij.

Ook Leno fileert UEFA om Mkhitaryan: 'Het is een schandaal'

Het verhaal is bekend. De finale wordt afgewerkt in Azerbeidzjan, Mkhitaryan is geboren in Armenië. Vanwege de politieke spanningen tussen die landen kon de veiligheid van de Arsenal-speler niet voldoende gegarandeerd worden. Het kwam de UEFA op erg veel kritiek te staan, ook doelman Bernd Leno snapt er niets van.

'Het is een schandaal dat hij om deze redenen niet kan spelen. Hij heeft het hele seizoen lang hard gewerkt en dan kan hij niet in de finale spelen om politieke redenen. Als dat gebeurt, klopt er iets niet', stelt Leno in gesprek met Kicker. 'Ik begrijp de beslissing van Henrikh volledig, maar ik ben wel teleurgesteld dat hij er niet bij is.'

Voor Arsenal is de finale komende woensdag de laatste kans op een Champions League-ticket voor volgend seizoen. Verliezen The Gunners, dan komt de formatie uit Londen volgend seizoen gewoon weer uit in de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.