Ook Greenwood toont berouw en doet belofte

Reacties

Mason Greenwood (18) heeft publiekelijk zijn excuses gemaakt voor zijn 'onverantwoorde' gedrag bij de Engelse nationale ploeg.

Ook Greenwood toont berouw en doet belofte
© Pro Shots

Bondscoach Gareth Southgate greep resoluut in nadat via IJslandse media duidelijk was geworden dat debutanten Greenwood en Phil Foden na de interland tegen IJsland zaterdagavond vrouwelijk bezoek hadden gehad in het spelershotel. De twee talenten werden uit de selectie verwijderd richting de Nations League-wedstrijd tegen Denemarken van dinsdagavond.

In navolging van Foden heeft Greenwood zijn excuses gemaakt. 'Het was onverantwoord om me niet te houden aan de coronaprotocollen, die er zijn om de spelers, de staf en het publiek te beschermen', zegt hij op de website van Manchester United.

'Nu ik de kans heb gehad op alles terug te kijken, kan ik alleen maar mijn excuses aanbieden aan iedereen die ik in verlegenheid heb gebracht met mijn gedrag, en in het bijzonder aan Southgate. Ik heb hem laten vallen, terwijl hij veel vertrouwen in me toonde.'

Greenwood belooft beterschap. 'Mijn debuut voor Engeland was een van de mooiste momenten in mijn leven. Ik kan alleen mezelf deze enorme fout verwijten. Ik beloof mijn familie, de fans, Manchester United en Engeland dat dit een les is waarvan ik zal leren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.