Ook basisspelers schenken Ten Hag geen oefenwinst

Reacties

Ajax heeft ook de tweede oefenwedstrijd van zaterdag niet in winst om weten te zetten. Met diverse basisspelers in het elftal werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen FCSB.

Ook basisspelers schenken Ten Hag geen oefenwinst

Diverse talenten hadden hun opwachting gemaakt tegen FC Nordsjaelland (1-3), in het oefenduel met FCSB (voorheen Steaua Boekarest) werd een deel van de basisploeg ingezet. De Amsterdammers startten met een piepjong duo in de defensie, Perr Schuurs en Matthijs de Ligt (beiden 18) zagen de tegenstander al vroeg scoren. Cristian Tanase schoot in de zesde minuut raak na een voorzet.

Het antwoord van Ajax volgde snel. Carel Eiting nam de bal goed mee na een knappe actie van David Neres en de jonge middenvelder schoot raak in de rechterhoek. Ajax was de bovenliggende partij in het resterende deel van de wedstrijd, maar gescoord werd er niet meer in Hattem.

Ajax speelt nog drie oefenduels voor de eerste officiële wedstrijd op het programma staat. Anderlecht, Wolverhampton Wanderers en Walsall zijn de sparringpartners van de Amsterdammers, op 25 juli wacht Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League.

Opstelling Ajax: Onana; Kristensen (61. Pasquali), Schuurs, De Ligt, Wöber; Eiting, Mazraoui (58. Gravenberch), Lang (64. Johnsen); Labyad (77. Jensen), Huntelaar, David Neres

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.