'Ook AC Milan volgt verrichtingen Noa Lang op de voet'

Reacties

AC Milan heeft volgens La Gazzetta dello Sport belangstelling getoond voor Noa Lang. De aanvaller van Club Brugge, die door Louis van Gaal voor het eerst is opgeroepen voor het Nederlands elftal, staat hoog op de verlanglijst bij de Rossoneri.

'Ook AC Milan volgt verrichtingen Noa Lang op de voet'
© Pro Shots

Vertegenwoordigers van AC Milan zouden volgens de Italiaanse sportkrant al contact hebben gezocht met het management van Lang. De voormalig speler van Ajax en FC Twente verlengde vorige maand nog zijn contract bij Club Brugge en ligt tot de zomer van 2025 vast bij de regerend kampioen van België.

De huidige transferwaarde van Lang wordt door La Gazzetta dello Sport inmiddels op rond de veertig miljoen euro geschat. De neo-international werd eerder ook al nadrukkelijk gelinkt aan Arsenal. Lang maakt dit seizoen veel indruk in de Jupiler Pro League en de Champions League, waarin hij met Club Brugge Paris Saint-Germain op een gelijkspel (1-1) hield en op bezoek bij RB Leipzig zegevierde (1-2).

In dertien officiële wedstrijden kwam de aanvaller dit seizoen tot vier goals en vier assists. Bondscoach Van Gaal besloot Lang op te nemen in de selectie van het Nederlands elftal voor de WK-kwalificatieduels met Letland (vrijdag) en Gibraltar (maandag).

Spelersprofiel

N. Lang


Geboortedatum:
17 juni 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Capelle aan den IJssel
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
PSV
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.