Ooit een toptalent, nu ongewenst: uiterst pijnlijke situatie voor Viktor Fischer

Reacties

Viktor Fischer had als aanstormend talent bij Ajax de wereld aan zijn voeten liggen, maar de carrière van de Deen loopt niet zoals hij gehoopt had. Bij het Zweedse AIK Solna hebben ze na een paar maanden al genoeg gezien van Fischer. FC Antwerp neemt de aanvaller echter niet zomaar terug.

Ooit een toptalent, nu ongewenst: uiterst pijnlijke situatie voor Viktor Fischer
© Pro Shots

De inmiddels 29-jarige Fischer maakte twee jaar geleden de overstap van FC Kopenhagen naar Antwerp, maar kwam daar in het afgelopen seizoen nauwelijks aan spelen toe. De aanvaller liet zich eind januari verhuren aan AIK Solna en zou het gehele kalenderjaar in Zweden blijven. Volgens Aftonbladet wil de huidige nummer vijftien van de Allsvenskan echter alweer van Fischer af.

In België hebben ze daar geen boodschap aan. Volgens de Gazet van Antwerpen is Antwerp niet van plan om de huurovereenkomst met AIK vroegtijdig te ontbinden: als de Zweden inderdaad van Fischer af willen, zullen zij zelf naar een nieuwe club moeten zoeken. Zo zit Fischer in de pijnlijke situatie dat de twee clubs die over zijn toekomst gaan hem eigenlijk helemaal niet willen hebben.

Fischer speelde tot dusver twaalf wedstrijden voor AIK en scoorde twee keer in het bekertoernooi. In de competitie was het nog niet raak. Bij de vorige competitiewedstrijd deed Fischer als invaller een paar minuutjes mee tegen Elfsborg (1-2 nederlaag); in de drie duels daarvoor kwam hij niet in actie. Hij heeft pas bij drie competitiewedstrijden in de basis gestaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.