'Onverwachte wending: Sulemana verkiest Stade Rennes toch boven Ajax'

Reacties

Ajax dreigt volgens berichten uit Frankrijk toch naast Kamaldeen Sulemana te grijpen. De negentienjarige aanvaller van FC Nordsjælland zou nu toch voor een transfer naar Stade Rennes kiezen.

'Onverwachte wending: Sulemana verkiest Stade Rennes toch boven Ajax'
© Pro Shots

Met dat nieuws komt L'Équipe donderdagmiddag. De doorgaans goed ingevoerde Franse sportkrant spreekt van een onverwachte wending, aangezien Ajax al hoopte dat het Sulemana binnen had. VI meldde eerder deze week nog dat de Amsterdammers de transfer van de Ghanese vleugelspits eind deze week hoopten af te ronden.

Maar nu zou Sulemana toch op weg zijn naar Rennes voor de medische keuring. De Ligue 1-club zou de rappe buitenspeler alsnog hebben overtuigd om naar West-Frankrijk te komen, terwijl hij eerder nog een voorkeur had voor een transfer naar Ajax. Dat had Sulemana volgens Franse media ook aan de club uit Bretagne laten weten.

Mocht Sulemana daadwerkelijk voor Rennes kiezen, dan zou hij na Belgisch international Jérémy Doku de tweede jonge buitenspeler met potentie zijn die bij de club van trainer Bruno Genesio kiest. Ajax zou in dat geval misgrijpen in zijn zoektocht naar versterking voor de vleugels, al komt Steven Berghuis wel over van Feyenoord.

Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer K. Sulemana
Meer over K. Sulemana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.