Ontslagen PSG-trainer vindt emplooi in Qatar

Reacties

Christophe Galtier is de nieuwe trainer van Al-Duhail in de Qatar Stars League. Dat bevestigde de club donderdag. Galtier is in het Midden-Oosten de opvolger van Hernán Crespo, de gewezen Argentijnse topspits.

Ontslagen PSG-trainer vindt emplooi in Qatar
© Pro Shots

De 57-jarige Galtier zat sinds de zomer zonder werk nadat hij na zijn eerste seizoen bij Paris Saint-Germain meteen werd ontslagen, ondanks het behalen van de titel in Ligue 1. In Qatar vindt hij een selectie met een paar namen die we nog kennen van de Europese velden, de 31-jarige ster van het gezelschap is Philippe Coutinho, die sinds enkele maanden voor de club uitkomt.

Al-Duhail is de titelverdediger van Qatar en is het nieuwe seizoen redelijk gestart: uit vijf wedstrijden pakte de ploeg tot dusver tien punten. In de Aziatische Champions League wacht binnenkort bovendien de ontmoeting met Al-Nassr, de Saoedische werkgever van onder meer Cristiano Ronaldo en Sadio Mané. De club doet geen mededelingen over Galtiers contractduur, Franse media hebben het over een verbintenis tot 2025 met een optie voor nog een jaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer AFC Champions League
Meer over AFC Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.