Ontslagen doelman hekelt 'schandalig' besluit: 'Geen lockdownparty gehouden'

Reacties

Fabrice Ondoa begrijpt er niets van dat KV Oostende hem heeft ontslagen vanwege het organiseren van een zogeheten lockdownparty. De doelman uit Kameroen reageert via Instagram op de rel.

Ontslagen doelman hekelt 'schandalig' besluit: 'Geen lockdownparty gehouden'
© Pro Shots

'Ik hoorde het nieuws ongeveer tegelijkertijd met de media. Ik ben geschokt, ik heb niet eens de kans gekregen om mijn versie van het verhaal te vertellen', schrijft Ondoa. 'Ik heb net een brief van hun advocaat gekregen, het is schandalig. Als ze me hadden uitgenodigd voor een gesprek, hadden ze begrepen dat mij niets te verwijten viel. Ik heb helemaal niets georganiseerd, en zeker geen lockdownparty.'

Voor Ondoa komt er, als de beslissing blijft staan, na tweeënhalf jaar een einde aan zijn verblijf in België. Oostende nam de 24-jarige Kameroener, neef van Ajax-doelman Andre Onana en ook diens concurrent bij de nationale ploeg, in 2018 over van Sevilla.

In zijn eerste seizoen kwam de voormalig jeugdspeler van Barcelona nog tot 23 optredens, maar daarna raakte hij zijn basisplaats kwijt. Dit seizoen werd Ondoa al teruggezet naar het B-team, nu is zijn rol definitief uitgespeeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.