Ontroerde Zaniolo reageert op symbolische foto jonge fan

Reacties

Nicolò Zaniolo heeft persoonlijk gereageerd op een foto in Corriere della Sera die maandag onderwerp van gesprek werd. Het beeld staat symbool voor de zware tijd in Italië, waar voetbal ook in lege straten af en toe nog voor afleiding kan zorgen.

Ontroerde Zaniolo reageert op symbolische foto jonge fan
© Pro Shots

In de normaal zo drukke straten van het centrum van Milaan voetbalde een jonge jongen helemaal alleen. Hij pielde met de bal in het tenue van AS Roma-smaakmaker Zaniolo, de twintigjarige Italiaan die al sinds midden januari aan de kant staat met een zware kruisbandblessure.

Zaniolo zag de foto ook en richtte zich via Instagram tot zijn jonge fan: 'Deze foto maakte echt indruk op me! Ik weet niet wie je bent, maar het maakt me echt trots om jou in mijn shirt te zien. Ik weet dat het lastig en vreemd is om nu alleen te voetballen in een verlaten stad. Laten we nog even volhouden en stuur me dan, als alles over is, een foto waarop je speelt met andere jongens (misschien wel juichend na een goal)! Bedankt Corriere della Sera voor de geweldige foto.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.