Onhoudbaar Inter is nu ook AC Milan voorbij

Reacties

Internazionale heeft tegen Palermo zijn zesde Serie A-zege op rij geboekt (1-0), waardoor het voor het eerst dit seizoen boven rivaal AC Milan staat.

Onhoudbaar Inter is nu ook AC Milan voorbij

Inter kreeg in de stroperige eerste helft een paar halve kansjes. Het schot van Marcelo Brozovic was het spectaculairst. Palermo-doelman Josip Posavec bracht met grote moeite redding op de pegel van de Kroaat.

In de tweede helft nam Inter de leiding via invaller João Mario. De Portugees volleerde van dichtbij raak na een voorzet vanaf rechts van Antonio Candreva. Daarmee leek Inter zijn achtste zege (gerekend over alle competities) op rij te gaan boeken, maar de Milanezen kwamen nog flink onder druk te staan nadat Cristian Ansaldi tien minuten voor tijd zijn tweede gele kaart had gekregen.

Inter hield echter stand, waardoor het de vijfde plaats overneemt van Milan, dat zaterdag met 1-2 van Napoli verloor. De Rossoneri hebben twee punten minder dan Inter, dat wel een duel meer speelde. De achterstand van Inter op de vierde plaats (Lazio) bedraagt nog maar één punt. Palermo, waar Alessandro Gazzi in extremis rood kreeg, staat voorlaatste.

Overige uitslagen
Bologna - Torino 2-0
Empoli - Udinese 1-0
Genoa - Crotone 2-2
Pescara - Sassuolo 1-3

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.