Ongeslagen Eintracht na zege op SC Freiburg tweede

Eintracht Frankfurt blijft verrassen in de Bundesliga. De ploeg, die pas één keer gelijkspeelde dit seizoen, was ook voor SC Freiburg te sterk: 2-1.

Na een doelpuntloze eerste helft, brak Max Kruse vijf minuten na de hervatting de ban in het voordeel van Freiburg. De middenvelder reageerde attent op een rebound.

Een kwartier later trok Alexander Meier de stand gelijk na voorbereidend werk van Bastian Oczipka: 1-1. Slechts zes minuten later kwam Frankfurt op voorsprong. Hetzelfde duo was verantwoordelijk voor de de 2-1; Meier liet opnieuw op aangeven van Oczipka zijn tweede treffer van de middag aantekenen.

Freiburg sloot de wedstrijd met tien man af, nadat Karim Guédé in de blessuretijd de rode kaart kreeg na een grove overtreding.

Door de overwinning is Frankfurt weer terug op de tweede plaats, met twee punten achterstand op het ongeslagen Bayern München. Freiburg bungelt onderaan in de middenmoot. Foto: VI Images