Ongelooflijk: Girona-spits Dovbyk maakt hattrick binnen 7 minuten

Reacties

Ongekende taferelen bij het La Liga-duel tussen Girona en Sevilla. Binnen 6 minuten en 32 seconden is het drie keer raak voor de Oekraïense spits Artem Dovbyk.

Ongelooflijk: Girona-spits Dovbyk maakt hattrick binnen 7 minuten
© Pro Shots
Girona
Girona
5 - 1
Sevilla
Sevilla

Girona kwam vroeg in de wedstrijd nog op achterstand via Isaac Romero, maar Dovbyk stelde binnen een mum van tijd orde op zaken. De boomlange spits, die afgelopen zomer voor ruim 7 miljoen euro overkwam van SC Dnipro-1, zorgde binnen zeven minuten voor een hattrick. 

Eerst kopte de international van Oekraïne fraai raak na een voorzet van voormalig PSV-aanvaller Sávio. Twee minuten later kon Dovbyk de bal eenvoudig binnen schuiven na voorbereidend werk van Portu en vier minuten daarna zorgde hij met een fraaie knal voor zijn pijlsnelle hattrick. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De snelle hattrick van Dovbyk is echter niet eens de snelste van dit La Liga-seizoen. In oktober vond de Colombiaanse aanvaller Luis Suárez in 5 minuten en 25 seconden drie keer het net voor UD Almería.

Bekijk hier al onze video's
Meer Girona
Meer over Girona
Meer A. Dovbyk
Meer over A. Dovbyk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.