Onduidelijkheid rond Cambuur-fenomeen Mühren

Reacties

Bij promotie naar de Eredivisie verwacht de SC Cambuur-directie weinig spelersmutaties. Wel is het de grote vraag of clubtopscorer Robert Mühren behouden kan blijven.

Onduidelijkheid rond Cambuur-fenomeen Mühren
© Pro Shots

De meest in het oog springende speler in de selectie van Cambuur is zonder meer Mühren. De dertigjarige aanvaller scoorde dit seizoen al 26 keer. Zijn toekomst is echter nog ongewis. 'We huren hem van Zulte Waregem. Robert is een goede kerel en doet het uitstekend. Of hij meekan in de Eredivisie? Dat denken wij wel. Cambuur huurt hem voor een fractie van wat Waregem aan salaris betaalt', zegt financieel directeur Gerald van den Belt tegen VI.

Verder verwacht de bestuurder ook bij een promotie een relatief rustige transferperiode. 'We hoeven maar vijf, zes spelers van bovengemiddelde kwaliteit erbij te halen en dan hebben we een prima selectie. Ik ben ervan overtuigd dat de groep dan goed genoeg is om in de Eredivisie te blijven. Onlangs hebben we het contract met Issa Kallon verlengd. Dat was de laatste speler van wie we zeiden: Het zou toch wel vervelend zijn als hij niet mee kan promoveren. Een jongen van 23 jaar, pijlsnel. Die kun je in de Eredivisie goed gebruiken', aldus Van den Belt.

Lees het volledige verhaal over de promotiejacht van SC Cambuur in de nieuwe VI en op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.