Onana in beeld bij Tottenham Hotspur

Reacties

Andre Onana kan op de belangstelling van Tottenham Hotspur rekenen. Daarmee neemt de interesse voor de Ajax-doelman toe. Afgelopen zomer was Olympique Marseille nog concreet.

Onana in beeld bij Tottenham Hotspur

Ajax liet de 22-jarige Kameroener toen niet gaan. De Amsterdammers wilden een paar maanden geleden nog absoluut niet meewerken aan een vertrek van de keeper die nog een contract tot medio 2021 heeft. Onana maakte zelf vorig seizoen wel al meermaals kenbaar een stap hogerop te willen maken.

Door bij Ajax te zijn gebleven kan Onana zich nu in de Champions League verder in de kijker van de Europese topclubs spelen. De doelman hield in de groepsfase bij zowel de zege op AEK Athene als die op Benfica de nul. In de Eredivisie werd hij dit seizoen bij acht van de tien wedstrijden niet gepasseerd.

Het is onduidelijk of Spurs Onana op dit moment als directe vervanger van Hugo Lloris ziet of dat de huidige nummer vijf van de Premier League hem rustig wil brengen als stand-in voor de Franse WK-winnaar. Michel Vorm is op dit moment de tweede doelman bij de Londenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.