Onana heeft het moeilijk na Afrika Cup-uitschakeling

Reacties

De jacht op de Afrika Cup is donderdag voor Kameroen in de halve finale geëindigd. Doelman Andre Onana baalde van de gemiste kans.

Onana heeft het moeilijk na Afrika Cup-uitschakeling
© Imago
Kameroen
Kameroen
ns
0 - 0
Egypte
Egypte

'Helaas is het ons niet gelukt', zei Onana na de halve finale, die na strafschoppen door Egypte werd gewonnen. Door de missers van zijn ploeggenoten kon de Ajacied zich niet onderscheiden in de penaltyreeks. 'Het hoort bij het voetbal. Het valt me zwaar. Het is heel moeilijk. Ik kan de ploeg niets verwijten, ze hebben alles gegeven. Ze gingen er de 120 minuten helemaal voor.'

De uitschakeling deed daarom extra pijn. 'We waren beter dan onze tegenstander, we hebben de hele wedstrijd gedomineerd en we hebben meer kansen gekregen. Helaas hebben we onze kansen niet gepakt. En op dit niveau krijg je daarvoor de rekening gepresenteerd', aldus Onana.

Aan de voorbereiding lag het niet. 'We hebben deze week getraind op strafschoppen. Maar zoals ik altijd zeg, in het voetbal en in het bijzonder bij penalty's kan je zowel scoren als missen. Je hebt ook geluk nodig.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.